2021-06-19 10:34:35• hírek • Bede Emőke

Kettős gyilkosság történt Szatmár megyében

Tragikus események helyszínévé vált a Szatmár megyei Tartolc: péntek este saját otthonukban végeztek egy idős házaspárral. A gyanúsítottat a rendőrség azonosította, jelenleg őrizetben van.

Hivatalos információt a hatóságok az üggyel kapcsolatban egyelőre még nem közöltek, a presaSM.ro információi szerint azonban a bűncselekmény elkövetésével egy 42 éves helybéli férfit gyanúsítanak, akiről úgy vélik, hogy a szombatra virradó éjszaka folyamán, 1 óra körül behatolt az öregek házába, megölte a 88 éves férjet, ezt követően megerőszakolta a 76 éves asszonyt, majd vele is hideg vérrel végzett.


Úgy tudni, a holttesteket az egyik szomszéd találta meg, aki azt követően indult el az öregek keresésére, hogy az Egyesült Államokban élő lányuk aggódni kezdett értük, mivel nem jelentek meg egy előzetesen megbeszélt orvosi rendelésen. A szomszéd és az általa riasztott rendőr betörték a ház ajtaját, ám odabent már csak a kegyetlen gyilkosság helyszíne fogadta őket.


A rendőrség az elsőszámú gyanúsítottat rövid időn belül azonosította, az ügyészség vélhetően kezdeményezni fogja ellene az előzetes letartóztatást is.


FRISSÍTÉS (11:50): A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség megerősítette, hogy holtan találták az idős házaspárt. Az emberölés elkövetésével gyanúsított férfit rövid időn belül azonosították és 24 órára őrizetbe vették, az ügyészség pedig rövidesen kezdeményezni fogja ellene az előzetes letartóztatást is. A hatóság által indított nyomozás jelenleg is zajlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: